Skip to main content

Engineering

Een goede voorbereiding is bij de aanleg van kabels en leidingen letterlijk het halve werk. Daarom is het goed te weten dat Fiber To The X u het gehele traject van pré- en detailengineering uit handen kan nemen.

Grondwerk

In de planning van de gemeenten en andere overheden, bijvoorbeeld bij nieuwbouwprojecten, houdt men steeds meer rekening met de gezamenlijke aanleg van de diverse noodzakelijke verbindingen.

Horizontaal gestuurd boren

Als het niet mogelijk is om graafwerkzaamheden uit te voeren op de werkplek, vanwege gebrek aan ruimte of op plaatsen waar geen beschadigingen mogen optreden aan bijvoorbeeld bomen of nieuw straatwerk,

Raketpersingen

Voor het aanbrengen van stalen mantelbuizen onder dichte verharding zoals wegen of andere obstakels, maken we gebruik van het zogenaamde pneumatisch persen.

Industriele bekabeling

Als specialist van het trekken van alle type kabels, kunnen wij ook zorgdragen voor industriële bekabeling van complete fabrieken.

Glasvezeltechniek

Voor een snelle en betrouwbare overdracht van zowel data, video of voice wordt tegenwoordig veel gebruik gemaakt van glasvezelkabels.

Niet gevonden wat je zocht?

Voor meer informatie kunt u ons uiteraard contacteren via de contactgegevens onder aan onze site. Wij staan u graag te woord en onze professionals staan klaar om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.